Adolescenți – iTNT

iTNT

Adolescenți – iTNT

Echipa ce coordonează lucrarea cu adolescenții la Vox Domini își propune să îi ajute pe aceștia să se apropie și să se asemene cât mai mult cu Domnul nostru, Isus Cristos. Ne dorim să îi ajutăm să se cunoască mai bine atât pe ei însiși cât și contextul în care trăiesc. Suntem devotați dezvoltării lor plenare iar activitățiile ce le facem împreună vizează atât viața spirituală cât și dezvoltarea lor personală. Ne dorim să nu rămânem doar la stadiul de teorie și de aceea dorim să îi ajutăm să se implice atât în biserica locală cât și în comunitatea din care facem parte.

Ceea ce ne-am propus noi să facem nu atenuează deloc responsabilitatea părinților în ce privește educația religioasă și nu numai, a copiilor lor. Am vrea ca împreună cu aceștia să fim un sprijin pentru cei care trec prin această perioadă din viață!

Rugați-vă împreună cu noi pentru multă, multă înțelepciune necesară în abordarea relațiilor cu tinerii și pentru ca sămânța împrăștiată să aducă cât mai mult rod! Doamne ajută-ne!

Activități:
întâlniri săptămânale – în fiecare vineri de la ora 18.00
timp de relaționare
discuții
jocuri
filme
tabere de vară și iarnă
sport și recreație

Te invităm să te implici alături de noi.