Departamente

Departamente

Departamente

Edificare

Ea derivă din porunca Mântuitorului adresată urmașilor (ucenicilor) Săi în Matei 28:19-20 în timp ce se înalță la cer și este enumerată de Pavel printre responsabilitățile de bază ale liderilor bisericii în Efeseni 4.

Închinare

Noi promovam atât închinarea individuală cât și cea comunitară ca pe o atitudine a inimii caracterizată de mulțumire, recunoștință și ascultare exprimată și prin muzică.

Îngrijire congregațională

În cadrul îngrijirii congregaționale, preocuparea noastră de bază este ca fiecare membru(ă) al(a) bisericii și fiecare participant(ă) să fie îngrijit(ă) și să îngrijească pe cineva din biserică.

Evanghelizare

Departamentul de evanghelizare își propune mobilizarea fiecărui credincios de la Vox Domini la împărtășirea Evangheliei ca stil de viață.

Rugăciune

Departamentul de rugăciune ofera un cadru pentru ucenicizare în domeniul rugăciunii și susținerea lucrării Vox Domini individual și comunitar, la întâlnirile săptămânale de rugăciune, în cadrul bisericilor în casă și în plen.

Predicare

Predica din plen este instrumentul de bază al bisericii pentru comunicarea întregului sfat al lui Dumnezeu (adevărului biblic) membrilor şi participanţilor la întâlnirile în plen ale bisericii Vox Domini.

Media

Promovăm comunitatea și valorile Vox Domini Multi Site în mediul online prin grafică, video, foto sau social media.

Copii

Departamentul de copii își propune să contribuie la dezvoltarea holistă (spirituală, emoțională, mintală, relațională) a fiecărui copil în parte, pentru a putea trece armonios de la o etapă la alta a vieții.

Preadolescenți – Vox Action

Scopul nostru ca și departament este să îi ajutăm pe preadolescenți, dar și pe părinții lor, să supraviețuiască cu succes acestei perioade. Dorim să creăm contexte de încredere în care ei să poată să comunice deschis, să vină cu frământările și problemele pe care le au, să își pună întrebări legate și de credința în Dumnezeu și să găsească răspunsuri la aceste întrebări.

Adolescenți – iTNT

Echipa ce coordoneaza lucrarea cu adolescenții la Vox Domini își propune să îi ajute pe aceștia să se apropie și să se asemene cât mai mult cu Domnul nostru, Isus Cristos. Ne dorim să îi ajutăm să se cunoască mai bine atât pe ei însiși cât și contextul în care trăiesc. Suntem devotați dezvoltării lor plenare iar activitățiile ce le facem împreună vizează atât viața spirituală cât și dezvoltarea lor personală.