Strategie

Strategia noastra

 1. Orientarea fiecarui membru al comunitatii „Vox Domini“ pe scopul pentru care a fost creat: glorificarea lui Dumnezeu si largirea Imparatiei Lui.
 2. Cultivarea unei relatii intime progresive zilnice cu Dumnezeu a fiecarui membru al comunitatii „Vox Domini“.
 3. Acordarea la Scriptura a presupozitiilor, valorilor, convingerilor, principiilor, deprinderilor, obiceiurilor si caracterului membrilor comunitatii „Vox Domini“.
 4. Formarea unei comunitati dinamice de crestini evanghelici autentici si relevanti in lumea universitara din Timisoara.
 5. Crearea unor facilitati care sa permita integrarea si mobilizarea crestinilor care apartin lumii universitare la implinirea viziunii bisericii.
 6. Deplasarea oamenilor dinspre starea de rebeliune si apatie fata de Dumnezeu spre interes si consacrare pentru glorificarea lui Dumnezeu si largirea Imparatiei Lui.
 7. Evanghelizarea prin relatii, pornind de la locul unde se afla cei nemantuiti si de la nevoile lor.
 8. Construirea de medii integratoare care sa permita conectarea si integrarea in comunitatea „Vox Domini“ a noilor convertiti si a noilor membri ai bisericii (sa fie acceptati asa cum sunt, sa simta ca apartin si sa poata sluji in baza darurilor si competentelor lor).
 9. Instruirea crestinilor in evanghelizare de initiativa si prin relatii, prin intruparea evangheliei in randul studentilor si absolventilor.
 10. Ucenicizarea holista in grupuri mici urmarind dezvoltarea gandirii biblice, critice si creative, insusirea indemanarilor necesare participarii la indeplinirea misiunii bisericii si formarea caracterului crestin a fiecarui membru al comunitatii „Vox Domini“.
 11. Impartasirea conducerii si instruirea in conducere si slujire a liderilor si a potentialilor lideri.
 12. Cresterea calitatii ingrijirii congregationale prin integrarea fiecarui membru intr-o biserica in case.
 13. Descentralizarea lucrarii prin formarea departamentelor necesare activarea functiilor bisericii cum ar fi: rugaciunea si inchinarea, evanghelizarea si misiunea, ucenicia si instruirea in conducere, consilierea si primul ajutor congregational, administrarea si conducerea.
 14. Promovarea preotiei universale si mobilizarea tuturor credinciosilor la slujire in baza caracterului, pasiunii, competentei, deprinderilor si inzestrarii lor naturale si supranaturale si a devotamentului lor.
 15. Pastrarea relevantei bisericii in randul grupului tinta prin ajustarea formelor la functiile vitale ale bisericii (paradigma biotica).
 16. Evaluarea continua a calitatii vietii si lucrarii bisericii prin auto-evaluarea slujirii fiecarui membru in departamentul/ele bisericii, prin auto-evaluarea functionarii departamentelor si prin evaluare incrucisata.