Preadolescenți – Vox Action

Preadolescenti

Preadolescenți – Vox Action

Vox Action a fost numele unei tabere de film și actorie organizată de Vox Domini pentru preadolescenți.

Preadolescenții, adică elevii de clasele V -VIII, își manifestă prezența prin multă energie și gălăgie, și ca urmare Vox Action este un nume potrivit pentru acest departament.

De asemenea activitățile pe care le facem în cadrul departamentului dorim să conțină cât mai multă acțiune reală, nu virtuală, deoarece la vârsta aceasta, o viață dinamică ajută la o dezvoltare armonioasă și la minimizarea riscurilor de a devia și căuta plăceri în colțuri întunecoase.

Scopul nostru ca și departament este să îi ajutăm pe ei, dar și pe părinții lor, să supraviețuiască cu succes acestei perioade. Dorim să creăm contexte de încredere în care ei să poată să comunice deschis, să vină cu frământările și problemele pe care le au, să își pună întrebări legate și de credința în Dumnezeu și să găsească răspunsuri la aceste întrebări.

Este o perioadă de viață în care nu îi mai poți numi copii, în care începe sau continuă accelerat procesul de maturizare a trupului și a sufletului. Este cea mai delicată și instabilă perioadă din viață și de modul în care este administrată aceasta, depinde în mare parte ceea ce se întâmplă mai târziu.

Ne puteți contacta prin email mitiirimia@yahoo.com sau telefonic 0741 013 133

Coordonator

Miti Irimia